Η Φενέρμπαχτσε, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Χίμκι θα είναι οι ομάδες που μαζί με τον Παναθηναϊκό θα δώσουν το παρόν στο πρώτο τουρνουά που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό.

Αν και αρχικά οι «πράσινοι» είχαν προσκαλέσει αντί της Χίμκι, τη Ζαλγκίρις, η ομάδα της Λιθουανίας δεν θα μπορέσει να βρεθεί στην Αθήνα και έτσι στη θέση της κλήθηκε η ρωσική ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Αλεξέϊ Σβεντ, που αποδέχτηκε την πρόσκληση.

Έτσι όπως εύκολα γίνεται κατανοητό από τα ονόματα των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά, θα είναι ένα από τα ισχυρότερα που θα πραγματοποιηθούν ενόψει της προετοιμασίας των ομάδων της Ευρωλίγκα.

Μάλιστα σκοπός των ανθρώπων του συλλόγου είναι να συνεχιστεί το φιλικό τουρνουά και να καταστεί το κορυφαίο από αυτά που διεξάγονται. Τέλος να αναφέρουμε πως στο μέλλον οι «πράσινοι» σκοπεύουν να ανεβάσουν τον αριθμό των ομάδων από τις τέσσερις σε έξι.