Ο Γιώργος Παπαγιάννης επέλεξε εν τέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό. Στην τουρκική ομάδα ο Έλληνας σέντερ θα βρει τον Δημήτρη Ιτούδη, με τους δύο άνδρες να έχουν κοινό ατζέντη το Νίκο Σπανό.

Το γεγονός έφερε αρχικά την αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram παρουσιάστηκε εξαιρετικά δυσαρεστημένος από τη στάση και των τριών. Παράλληλα απέδωσε τη μεταγραφή του Έλληνα σέντερ στη σύνδεση που υπάρχει με τον προπονητή της τουρκικής ομάδας και τον μάνατζερ, κάνοντας λόγο για συνεταιρισμό των δύο τελευταίων, προκειμένου να μοιραστούν να χρήματα που κερδίζουν οι μάνατζερς από τις μεταγραφές παικτών.

Μετά την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ακολούθησε επίσημη θέση και από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως σταματά τη συνεργασία της με το συγκεκριμένο μάνατζερ και οποιονδήποτε αθλητή ή προπονητή εκπροσωπεί.   

Aναλυτικά όσα αναφέρουν οι πράσινοι: 

«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί ξανά με οποιονδήποτε εκπροσωπείται από τον Νίκο Σπανό μην θέλοντας να εμπλακεί σε ιστορίες συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ εκπροσώπων, παικτών, ομάδων και προπονητών.

Σπανός, Ιτούδης και οι λοιποί κρίνονται πλέον από τον κόσμο του μπάσκετ. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι όσοι σκέφτονται να φορέσουν αυτή τη φανέλα πως με τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο η πόρτα θα παραμένει ερμητικά κλειστή».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram