Μετά την απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και τη διαφαινόμενη απόκτηση του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για μία ακόμα κινήσει προκειμένου να ενισχυθεί με έναν παίκτη που να αγωνίζεται κυρίως στο «2» αλλά και στο «3».

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι «πράσινοι» είναι αυτή του Ουκρανού NBAer, Σβιάτοσλαβ (Σβι) Μίχαλιουκ την οποία και παρακολουθούν στενά. Η βασική δυσκολία που παρουσιάζει η συγκεκριμένη περίπτωση είναι η διάθεση του παίκτη να παραμείνει στο ΝΒΑ, ωστόσο σε περίπτωση που ο Μίχαλιουκ δεν καταφέρει, τότε δεν αποκλείεται το «τριφύλλι» να κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του.

Ο 26χρονος ύψους 2.01μ. παίκτης έχει αγωνιστεί σε 252 ματς στο ΝΒΑ με μέσο όρο 6,6 πόντους, 1,8 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ με 44% εντός παιδιάς και 42% στα σουτ τριών πόντων. Τις καλύτερες εμφανίσεις του στο ΝΒΑ τις έκανε με τους Σάρλοτ έχοντας σε 19 εμφανίσεις 10,6 πόντους με 40,4% στα τρίποντα, 2,7 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ σε 22,5 λεπτά κατά μέσο όρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τη συγκεκριμένη θέση ο Παναθηναϊκός έχε έρθει σε συμφωνία με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ωστόσο η ολοκλήρωση της μεταγραφής κολλάει στο γεγονός πως η Φενέρμπαχτσε δεν τον αφήνει ελεύθερο.

Στο κάδρο υπάρχει ωστόσο και ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για μία ακόμα σεζόν. Έτσι, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν βρει τον κατάλληλο παίκτη για να κλείσει το ρόστερ του, τότε δεν αποκλείεται ο Λιθουανός να παραμείνει ντυμένος στα πράσινα.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram