Τη δυνατότητα να γευματίσουν αλλά και να δειπνίσουν όλοι μαζί, είχαν απόψε (20/9) όλοι όσοι απαρτίζουν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου το αγωνιστικό τμήμα, το οποίο προπονήθηκε κανονικά το πρωί και το σύνολο των εργαζομένων πέρασαν μαζί τη σημερινή ημέρα σε κτήμα της Αττικής.

Οι «πράσινοι» αρχικά γευμάτισαν όλοι μαζί και στη συνέχεια έγιναν ομιλίες από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και στελέχη της ομάδας. Παράλληλα έγινε και η προβολή της ταινίας «Ταξίδι στα Αστέρια», ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο.

Από κει και μετά ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που η ομάδα, δια χειρός του Τεχνικού Διευθυντή, Σάνι Μπετσίροβιτς δώρισε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τη νέα λευκή της εμφάνιση με τον αριθμό 7000 στην πλάτη.

Μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Δ. Γιαννακόπουλος σημείωσε: «Θέλω να σας καλωσορίσω στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, εσάς και τις οικογένειές σας. Ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια, αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τις μεγάλες νίκες και επιτυχίες που είχαμε στο παρελθόν. Η οικογένεια έχει μεγάλη αξία στην Ελλάδα».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram

Το γεύμα του Παναθηναϊκού.