Στη διάθεση όλων των φίλων του μπάσκετ όπως και αυτών του Παναθηναϊκού θα είναι από Τρίτη 19 Δεκεμβρίου τα εισιτήρια για το Final Four της Euroleagie στο Βερολίνο.

Όπως έγινε γνωστό από την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 πμ., οι ενδιαφερόμενοι θα  έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικό τους ένα από τα... μαγικά χαρτάκια. Αξίζει να σημειωθεί πως μία ημέρα νωρίτερα, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου θα μπορούν να προμηθευτούν πρώτοι εισιτήρια οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των συλλόγων της EuroLeague που συμμετέχουν στο πρόγραμμα προπώλησης, οι συνδρομητές της EuroLeague TV όπως επίσης και όλοι όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια για το Final Four στο παρελθόν.

Το Final Four θα πραγματοποιηθεί από τις 24 μέχρι τις 26 Μαΐου και είναι η τρίτη φορά που θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανική πόλη. Το 2009 ο Παναθηναϊκός κατέκτησε εκεί τον 5ο από τους έξι συνολικά τίτλους του, ενώ το 2016 στην ίδια πόλη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλα τα αποκλειστικά προνόμια στο www.f4tickets.com ενώ για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, μπορούν να στέλνουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram