Ο Ντίνος Μήτογλου οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη και την πρόκριση επί της ΑΕΚ και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα σημείωσε πως ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ένα δίδαγμα για τους «πράσινους».
Αναλυτικά όσα είπε:
Ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα αντιδράσει, ότι θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος. Έχω να πω συγχαρηρητήρια στην ΑΕΚ έδειξε τρομερή αντίδραση. Μας έδειξε σε αυτό το παιχνίδι ότι δεν μπορούμε να χαλαρώνουμε. Τρία λεπτά ήταν αρκετά να χαλαρώσουμε και η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει το παιχνίδι στον πόντο.
Είναι ένα ηθικό δίδαγμα γιατί σε τέτοια νοκ άουτ παιχνίδια δεν μπορείς να χαλαρώνεις, να το πάρουμε σαν μάθημα και να συνεχίσουμε. Χαρούμενος για τη νίκη, φυσικά μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Δεν συγχωρούνται πολλές φορές αυτές οι καταστάσεις για αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι την επόμενη φορά για τέτοια παιχνίδια».