Ο Ντίνος Μήτογλου στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ (84-66) για τα Playoffs, αναφέρθηκε στο Final Four που έρχεται, στο sold out των διαρκείας, αλλά και στον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του ευλογημένο. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συγκέντρωση των παικτών στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν εύκολο. Ο ΠΑΟΚ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, μας έβαλε πίεση. Είχαμε πει στα αποδυτήρια "τέλος τα αστεία, είναι ματς πλέι οφ". Πήραμε την νίκη. Πρέπει να πάρουμε άλλη μία και να συγκεντρωθούμε στο Final Four. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πιο μακριά».

Για τον φόβο τραυματισμών πριν από αγώνες σαν αυτούς του Final Four: «Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού, δεν τους αποφεύγεις και δεν τους ελέγχεις. Πρέπει να προετοιμάζεσαι για να παίζεις πάντα στο 100%. Αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι και πήραμε την νίκη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα».

Για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: «Πάρα πολύ καλός παίκτης, έχει μέγεθος. Ξέραμε την ποιότητά του, τον διαβάσαμε. Εξαιρετικός παίκτης, ξέρει να διαβάζει καταστάσεις και να παίρνει σωστές επιλογές. Βοηθάει και αμυντικά. Πολύ μεγάλη προσθήκη για τον ΠΑΟΚ».