Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει τις προσεχείς ώρες ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος μάλιστα φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του!
Ο Αργεντινός γκαρντ δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτά που οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» περίμεναν από εκείνον και έτσι παρόλο το γεγονός πως δεσμεύονταν ακόμα με δύο χρόνια συμβόλαιο, οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τις επαφές για τη λύση της συνεργασίας τους. Παναθηναϊκός και Βιλντόζα τα έχουν βρει για την αποζημίωση και για όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες με τις οποίες θα ολοκληρωθεί πρόωρα η συνεργασία τους και μέσα στις επόμενες ώρες το διαζύγιο θα είναι επίσημο.
Μάλιστα, όλα δείχνουν πως η νέα ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βιλντόζα θα είναι ο Ολυμπιακός, με τον οποίο φέρεται να τα έχει βρει σε όλα!
Στη EuroLeague ο Βιλντόζα την περσινή σεζόν μέτρησε 5.7 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 28 αγώνες με 14:56 συμμετοχή ανά ματς.