Ο Λορέντζο Μπράουν παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική «As» και μεταξύ άλλων μίλησε για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται ως νατουραλιζέ με την Εθνική Ισπανίας, χαρακτήρισε τον Έργκιν Αταμάν τον καλύτερο προπονητή της Euroleague, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι στο «τριφύλλι» θα έχει συμπαίκτη τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, με τον οποίο είναι συμπαίκτες και στους «φούριας ρόχας».
Αναλυτικά όσα είπε:
«Σίγουρα θα μου άρεσε να παίξω στην Ισπανία. Νομίζω πως αυτός ήταν ο στόχος μέχρι τώρα, να παίξω σε μια ισπανική ομάδα. Έγιναν όμως έτσι τα πράγματα και κατέληξα στον Παναθηναϊκό. Με έναν από τους καλύτερους προπονητές στη Euroleague. Ίσως τον καλύτερο, για να είμαι ειλικρινής. Μπορώ να βελτιωθώ και να γίνω ακόμα καλύτερος σε ορισμένες πτυχές του παιχνιδιού μου. Πιστεύω ότι ο Αταμάν μπορεί να με βοηθήσει και να με κάνει καλύτερο».
Για το γεγονός ότι θα αγωνίζεται στο πλευρό του συμπαίκτη του στην Εθνική Ισπανίας, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είπε: «Κάθε φορά που ρωτάω τον Χουάντσο για τον Παναθηναϊκό, πάντα χαμογελάει και μου λέει ότι θα τα πάω καλά εκεί. Και πιστεύει ότι θα είμαστε μια καλή ομάδα. Με ξέρει καλά σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Μου άρεσε που, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα μου, μου είπε ότι θα είμαι μια χαρά εκεί».