Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στις δηλώσεις του μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στην Παρτιζάν, στο Καλλιμάρμαρο, χαρακτήρισε ασύλληπτη την ατμόσφαιρα, ενώ ευχαρίστησε τους φίλους του «τριφυλλιού», που βρέθηκαν στο ιστορικό στάδιο της Αθήνας.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:  

«Ήταν μια ασύλληπτη, μοναδική ατμόσφαιρα. Ευχαριστώ από καρδιάς όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Παναθηναϊκό και για όσα πετύχαμε πέρσι. Ολοι ξέρουμε τι σημαίνει ο κ. Παύλος για το μπάσκετ και όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, είχαμε προσθήκες αλλά στην προετοιμασία υπήρχαν απουσίες και τραυματίες. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο να ενταχθούν πάντα οι παίκτες σε μια καλή ομάδα. Οι 15 καλύτεροι δεν κερδίζουν πάντα, χρειάζεται χημεία, θα βρούμε τα πατήματά μας.

Για το αν οι στόχοι της ομάδας παραμένουν οι ίδιοι: «Οι στόχοι είναι ίδιοι. Οι αντίπαλοι θέλουν να σε σε ρίξουν από την κορυφή. Όταν είσαι πρώτος όλοι έρχονται εναντίον σου και θέλουν να σε κερδίσουν. Πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μέσα και έχουμε ότι χρειάζεται για να πετύχουμε».

Για την εμπειρία να παίζεις σε ανοιχτό γήπεδο: «Ήταν κάτι απίστευτο. Φυσούσε λίγο, δεν υπήρχαν καλά ποσοστά. Έχουμε συνηθίσει αλλιώς. Ήταν όμως μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Κάναμε βέβαια πολλά λάθη. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το Super Cup και τα επόμενα επίσημα παιχνίδια».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram