Το πρώτο τζάμπολ για τη νέα Ευρωλίγκα βρίσκεται προ των πυλών, με τους «πράσινους» στην πρεμιέρα να αγωνίζονται κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, στο γήπεδο όπου στέφθηκαν πέρυσι πρωταθλητές Ευρώπης.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι το «τριφύλλι» θα διαθέσει πτήση τσάρτερ, στην οποία οι φίλοι της ομάδας μπορούν να κλείσουν θέση!  

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, μαζί με τον επίσημο ταξιδιωτικό της συνεργάτη, το Aktina Travel Group, σάς δίνουν τη δυνατότητα να επιστρέψετε στην πόλη που γράφτηκε η ιστορία του 7ου αστεριού και να ακολουθήσετε την ομάδα στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της σεζόν 2024/25, κόντρα στην Alba Berlin (03/10, 19:45).

Βρεθείτε στο πλευρό του Παναθηναϊκού AKTOR στο Βερολίνο (2-4 Οκτωβρίου) και ζήστε τη μοναδική εμπειρία να ταξιδέψετε στο ίδιο αεροπλάνο με την ομάδα με ιδιωτική πτήση.

Στο εν λόγω ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια, οι φόροι αεροδρομίου, η διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με πρωινό, τα μεταφορικά έξοδα, καθώς και η ασφάλεια αστικής ευθύνης!

Το πακέτο για το Βερολίνο, που αφορά τις ημερομηνίες από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου, έχει κόστος 560€ σε δίκλινο δωμάτιο και 650€ σε μονόκλινο.

  • Οι τιμές που αναφέρονται ισχύουν ανά άτομο

·      Κλείστε τη θέση σας επικοινωνώντας με το Aktina Travel Group.

·      Τηλεφωνικά (Δευτέρα - Παρασκευή 09.00-18.00) στα 2109002617, 2109002659 και 6978114517 ή μέσω mail στο paocharter@aktinatravelgroup.com

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram