Χωρίς τον Ομέρ Γιούρτσεβεν θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Basket League.
Οι «πράσινοι» με μία προπόνηση στη Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (12/10, 17:15) αγώνα. Σε αυτή δεν ήταν παρόντες τόσο ο τραυματίας Κώστας Αντετοκούνμπο, όσο και ο Ομέρ Γιούρτσεβεν. Ο Τούρκος σέντερ είχε ένα διάστρεμμα τις προηγούμενες ημέρες και ένιωσε ενοχλήσεις. Έτσι έμεινε εκτός αποστολής και επί της ουσίας θα είναι και ο ξένος που θα μείνει εκτός εξάδας.
Από κει και πέρα, να σημειωθεί πως την αποστολή του «τριφυλλιού» στη Θεσσαλονίκη ακολούθησε κανονικά ο Τσέντι Όσμαν, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά παρότι είναι εκτός της επτάδας των ξένων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις.