Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ζαλγκίρις Κάουνας με 84-77 για την Euroleague στάθηκε στην κακή αμυντική συμπεριφορά του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν το πρόβλημα ήταν η ενέργεια: «Το θέμα ήταν οι αλλαγές, όχι η ενέργεια. Δεν ήμασταν συνεπείς. Πήραν ελεύθερα σουτ. Σούταραν 9/14 από τα δεξιά στο 1ο ημίχρονο. Πέτυχαν 6 περισσότερα τρίποντα. Δεν κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να κάνουμε καλύτερες αλλαγές στην άμυνα».

Για το τι έγινε όταν πέρασε μπροστά ο Παναθηναϊκός AKTOR: «Είχαμε προβάδισμα 1 πόντου μερικές φορές. Έκαναν σερί και περνούσαν μπροστά με 10. Έπρεπε να κάνουμε εμείς σερί μετά αλλά δε το κάναμε».

Για τον Ουόκερ: «Δεν περίμενα να παίξει έτσι ο Ουόκερ. Έκανε το καλύτερό του παιχνίδι από όταν ήρθε. Θα τους δούμε στην έδρα μας και θα τους... καλωσορίσουμε όπως πρέπει».

Για το αν επηρέασε την ομάδα η απουσία του Αταμάν: «Οι παίκτες στο παρκέ επηρεάζουν το ματς, δεν είναι δίκαιο να δείχνουμε κάποιον. Υπάρχουν πέντε παίκτες στο παρκέ και φταίνε αυτοί».
 
Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram