Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τον Προμηθέα Πάτρας, στο κλειστό γήπεδο, στα δύο Αοράκια της Κρήτης, στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας (17:00, ΕΡΤ3).

Οι «πράσινοι» μετά την άνετη πρόκριση επί του Περιστερίου, στον προημιτελικό της περασμένης Τετάρτης, θέλουν να πάρουν μία ακόμα νίκη προκειμένου να κλείσουν το πρώτο από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό της προσεχούς Κυριακής (20:15). Σε περίπτωση πρόκρισης, το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει το νικητή του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Ο Έργκιν Άταμαν για ένα ακόμα ματς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μάριους Γκριγκόνις, Ομέρ Γιούρτσεβεν και Ματίας Λσερό. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός θα έχει μία επιπλέον λύση, αφού ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ξεπέρασε την ίωση και κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στη 12άδα των «πρασίνων».

Από την άλλη, η ομάδα της Πάτρας και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, δεν υπολογίζουν στον τραυματία Λούντζη, ενώ με ενοχλήσεις αποχώρησαν από το προχθεσινό ματς οι Καραγιαννίδης και Ιγούντου, με την κατάσταση του δευτέρου να είναι πιο ανησυχητική. 

Οι διαιτητές του αγώνα θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram