Ενθουσιασμένος και έτοιμος να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα είναι ο Ζακ Όγκαστ.

Ο Έλληνας σέντερ/φόργουρντ σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα, δε μου είχε δοθεί η ευκαιρία μέχρι τώρα, είναι η πρώτη μου φορά εδώ αλλά είναι μια όμορφη χώρα. Μπορεί να είμαι μόνο μερικές μέρες εδώ αλλά έχω επισκεφτεί το κέντρο της Αθήνας, το Μαρούσι, την Κηφισιά, τώρα μαθαίνω την περιοχή αλλά είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ».

Αναφορικά με τις πρώτες του εντυπώσεις από την νέα του ομάδα τόνισε: «Είναι υπέροχο που γνώρισα τους συμπαίκτες μου, είναι όλοι επαγγελματίες, έχουμε πολλούς πρωταθλητές εδώ, έχουμε εμπειρία, έχουμε βετεράνους κι όταν τα συνδυάσεις αυτά οι πιθανότητες για επιτυχία είναι πολλές».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στον «εξάστερο» σημείωσε: «Εγώ προσωπικά θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ, να δώσω ό,τι έχω, κοψίματα, ριμπάουντ, αιφνιδιασμούς, καρφώματα, να είμαι αθλητικός και να εντάξω τον κόσμο στο παιχνίδι γιατί μου αρέσει να παίζω για τους φιλάθλους».

Τέλος, ο Ζακ Όγκαστ αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει εκείνος και η ομάδα του λέγοντας: «Πρέπει να εστιάσουμε στο πως θα κερδίσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και την Euroleague».