Για τέταρτη φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι απόψε ο Παναθηναϊκός με την Εφές Αναντολού, στο πλαίσιο των Playoffs της Euroleague (20:30, Novasports).

Οι «πράσινοι» πριν από δύο βράδια έκαναν το break στην έδρα των Τούρκων και ξαναπήραν στα χέρια τους το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά και το προβάδισμα στη σειρά με 2-1 νίκες. Σήμερα, το ζητούμενο είναι η τρίτη νίκη που θα «σφραγίσει» την πρόκριση στο Final 4 του Άμπου Ντάμπι, εκεί όπου ήδη βρίσκονται οι Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός

Από την άλλη, η Εφές, του Λούκα Μπάνκι, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θα παίξει στο τελευταίο της χαρτί προκειμένου να ισοφαρίσει τη σειρά και να την οδηγήσει σε 5ο ματς, στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Τρίτη (6/5). 

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τις δύο ομάδες είναι τα ίδια. Ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει στους Μάριους Γκριγκόνις και Ματίας Λεσόρ, ενώ η Εφές Αναντολού στον Ροντρίκ Μπομπουά.

Οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεζ, Χουάν Κάρλος Γκαρσία και Αρτούρας Σούκις θα είναι οι διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης. 

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram