Αποστολή στο Άμπου Ντάμπι: Βασίλης Δ. Κασιμάτης

Ο Κέντρικ Ναν στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του Final Four στο Άμπου Ντάμπι, ανέφερε πως στα δύο ματς που απομένουν για το τέλος της διοργάνωσεις θα είναι ο MVP που είδαμε και κατά τη διάρκεια των αγώνων που ποροηγήθηκαν. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού:

Για τον αν υπάρχει περισσότερη πίεση: «Δεν πιστεύω στην πίεση. Αφήνω την δουλειά μου να μιλήσει και προετοιμάζομαι σωστά. Ακόμα και την περσινή χρονιά πίστευα ότι εγώ ήμουν ο MVP, οπότε αφήνω τη δουλειά μου να μιλήσει».

Για το γεγονός ότι δεν ήταν ο εαυτός του στα playoffs: «Πιστεύω θα δείτε τον MVP που βλέπετε καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν σκληρά παιχνίδια αυτά με την Εφές. Αν ένας παίκτης δεν παίζει καλά υπάρχουν κι άλλοι παίκτες να βγουν μπορστά. Είναι ομαδικό άθλημα. Δεν ήμουν καλός επιθετικά και οι αντίπαλοι έπαιζαν καλή άμυνα».

Για τη διαφορετική προετοιμασία σε EuroLeague και NBA: «Η πρροετοιμασία είναι παρόμοια για εμένα. Οι προπονητές έχουν ζητήσει πολλά από εμένα και με αφήνει να κάνω το παιχνίδι όπως ξέρω. Η προετοιμασία για τα playoffs είναι πιο σκληρή. Κάθε κατοχή μετράει. Αυτά είναι τα σημεία - κλειδιά στα playoffs».

Για τον λόγο που παρέμεινε στην Ευρώπη: «Το να κερδίσω το πρωτάθλημα έπαιξε ρόλο στο να μείνω εδώ και με επηρέασε.

Για το Άμπου Ντάμπι: «Είμαι συνηθισμένος με την Μέση Ανατολή. Το λατρεύω εδώ κι έχω έρθει πολλές φορές».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram