Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο ΟΑΚΑ του Ολυμπιακού με 80-68 και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών.

Αμέσως μετά το τέλος του πρώτου τελικού, ο Έργκιν Άταμαν μίλησε στους παίκτες του «τριφυλλιού» στα αποδυτήρια, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να παίξουν καλύτερα στο δεύτερο τελικό, στο ΣΕΦ για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε:

«Καλή δουλειά. Παίξαμε καλά εντός έδρας. Δεν παίξαμε τόσο καλά στην επίθεση, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Είχαμε χαμηλά ποσοστά στα σουτ εντός παιδιάς, αλλά κάναμε ένα πραγματικό παιχνίδι εντός έδρας με επιθετική άμυνα. Δεν τους επιτρέψαμε να σκοράρουν. 

Είναι μόνο μία νίκη. Χρειαζόμαστε ακόμα δύο και στο δικό τους γήπεδο πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα στην επίθεση.

ΟΚ, η αποψινή βραδιά δεν ήταν πολύ καλή για την επίθεση αλλά ήταν καλή για την άμυνα. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στην άμυνα. Επιθετικά ελπίζω ότι θα παίξετε καλύτερα την Κυριακή. Πάμε!».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram