Το ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων στα Playoffs της Euroleague για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (2024-25) είχε ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε επίσημα η διοργανώτρια αρχή.
Η Euroleague μέσω ανάρτησης γνωστοποίησε πως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 3.478.727 θεατές βρέθηκαν στα γήπεδα, αριθμός μεγαλύτερος από ποτέ στη διοργάνωση.
Από κει και πέρα, οι 18.845 θεατές που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στα Playoffs κόντρα στην Εφές Αναντολού, είναι ρεκόρ για τη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας έχει το ρεκόρ σε ματς της regular season, με 20.999 θεατές να βλέπουν από κοντά την αναμέτρηση κόντρα στη Ζάλγκιρις.
Another season of unrivalled support ? to the 3,478,727 of you who attended a game this season, we salute you ? pic.twitter.com/doKdegO1T0
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) June 21, 2025