Η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του Τι Τζέι Σορτς στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει! Ο νέος Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη 20 Αυγούστου στις 18:30, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Η μεταγραφή του MVP του EuroCup 2023 και πρώην παίκτη της Παρί προκάλεσε αίσθηση στην Ευρώπη, καθώς πρόκειται για έναν εκρηκτικό πόιντ γκαρντ που προσθέτει ποιότητα, ταχύτητα και δημιουργία στην ήδη εντυπωσιακή περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού.

Με την απόκτησή του, το «τριφύλλι» διαθέτει πλέον μια από τις πιο πλήρεις γραμμές γκαρντ στην EuroLeague, με τους Σορτς, Ναν, Σλούκα, Γκραντ και Τολιόπουλο να συνθέτουν μια πραγματική δύναμη πυρός.

Η προετοιμασία των «πράσινων» ξεκινά, με τον Σορτς να μπαίνει αμέσως στο πλάνο του Έργκιν Άταμαν, ενόψει μιας απαιτητικής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram