Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για τη νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι αισθάνεται πιο άνετα από ποτέ στην ομάδα, καθώς μπαίνει στην τρίτη διαδοχική χρονιά του με τα πράσινα.

Ο Αμερικανός γκαρντ σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης του «τριφυλλιού» επισήμανε πως ο βασικός του στόχος είναι η συνέπεια, παραμένοντας πιστός στη ρουτίνα που τον βοήθησε να πετύχει την περσινή σεζόν. Παράλληλα, μίλησε με θετικά λόγια για τον Ρίσον Χολμς, χαρακτηρίζοντάς τον «βετεράνο που ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει», ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τον Τι Τζέι Σορτς και τον Κώστα Σλούκα, σημειώνοντας ότι θα αποτελέσουν ένα πολύ δυνατό περιφερειακό... τρίδυμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κέντρικ Ναν:

Για τις διαφορές ανάμεσα στην περσινή και τη φετινή πρώτη μέρα στον Παναθηναϊκό: «Δεν νιώθω διαφορετικά, με εξαίρεση την πρώτη σεζόν που ήρθα και δεν ήξερα τίποτα, ήμουν σε νέο περιβάλλον. Νιώθω άνετα, νιώθω καλά. Προετοιμάστηκα το καλοκαίρι και επέστρεψα για την τρίτη σεζόν. Νιώθω έτοιμος. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ για τρίτη σεζόν και ανυπομονώ να επιτύχουμε».

Για τους στόχους τους: «Να κάνω τα ίδια. Με ενδιαφέρει η συνέπεια. Η ρουτίνα μου παραμένει η ίδια, τίποτα δεν αλλάζει. Ήμουν επιτυχημένος με αυτά πέρσι, το στάνταρ είναι να το επαναλάβω».

Για τον Χολμς: «Είναι βετεράνος, δεν με χρειάζεται. Ξέρει ακριβώς τί να κάνει».

Για την τριάδα με Σλούκα και Σορτς: «Δεν χρειάζεται να προσαρμόσουμε τίποτα. Θέλουμε ο Σορτς να έρθει και να είναι ο εαυτός του. Να βοηθήσει την ομάδα. Είναι ομαδικό άθλημα, παίζουν πέντε παίκτες. Είναι τρομερός παίκτης, δεν κρατάει περισσότερο από όσο πρέπει την μπάλα. Δεν την χρειάζεται όλη την ώρα. Ήταν πρώτος στις ασίστ πέρσι νομίζω. Θα είναι εύκολη προσαρμογή για εμάς».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram