Ο Κένεθ Φαρίντ ανεβάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό και μόλις στη δεύτερη εμφάνισή του με την πράσινη φανέλα… απογείωσε το Top-10 της 11ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Αμερικανός σέντερ πραγματοποίησε μία από τις πιο εντυπωσιακές φάσεις της σεζόν, θυμίζοντας τις καλύτερες στιγμές του στο ΝΒΑ. Μετά το σκριν που έδωσε στον Κώστα Σλούκα, «έκοψε» δυναμικά προς το καλάθι, πήρε την ασίστ και κάρφωσε με τεράστια ένταση πάνω στον Έντι Ταβάρες, έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς και ριμπάουντερ της Euroleague.

Το εντυπωσιακό poster dunk όχι μόνο ξεσήκωσε τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά του χάρισε και την 1η θέση στο Top-10 της αγωνιστικής, επιβεβαιώνοντας ότι ο “Manimal” έχει ήδη αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην πράσινη ρακέτα.

Δείτε το Top-10 της Euroleague:

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram