Να δουλέψει σκληρά και να βελτιωθεί πρέπει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα τόνισε σε δηλώσεις του ο Τζέιμς Γκιστ. Μάλιστα ο Αμερικανός άσσος σημείωσε πως το «τριφύλλι» δεν έχει ταβάνι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός σέντερ είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι μεγάλη νίκη για εμάς υπό την έννοια πως είναι στο πρωτάθλημα. Κάναμε το 1-0 εναντίον τους και θέλουμε να πάρουμε το αβαντάζ έδρας. Πρέπει να βελτιωνόμαστε καθημερνά ως ομάδα, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να δουλεύουμε όλοι μαζί ως ομάδα. Ταβάνι μας είναι ο ουρανός. 

Πρέπει να κατανοήσουμε την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα και να την βγάλουμε στο παρκέ και να παλέψουμε σκληρά για κάθε κατοχή. Πρέπει να βελτιώσουμε τα ποσοστά σε βολές και τρίποντα. Πρέπει να βρούμε και την ταυτότητά μας ως ομάδα γιατί σε παιχνίδια όπως με την Εφές δεν την είχαμε. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά ως ομάδα.