Να αφήσει πίσω του την πολύ δύσκολη και ψυχοφθόρα «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκα θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απόψε στο πλαίσιο της 10η αγωνιστικής της Basket League αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (21:00, Cosmote Sport 4).
Οι «πράσινοι» που θα αγωνιστούν ως γηπεδούχοι στο ΟΑΚΑ, έχουν ως στόχο τους να επιστρέψουν στις νίκες και να διατηρήσουν παράλληλα το αήττητο του πρωταθλήματος. Ωστόσο εκτός από το δυσκολοκατάβλητο σύνολο του Λούκα Μπάνκι, καλούνται να ξεπεράσουν και τα αγωνιστικά προβλήματα.
Τόσο ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όσο και ο Κιθ Λάνγκφορντ έχουν βγει νοκ-άουτ, ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Βόβορα, που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα κατευθύνει το «τριφύλλι» από τον πάγκο, με σκοπό να το επαναφέρει στις επιτυχίες.
Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Πουρσανίδης, Παναγιώτου και Ανδρικόπουλος.