Με επιστροφές πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο οποίος προετοιμάζεται για τον αγώνα της Παρασκευής (18/1) κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Ρικ Πιτίνο είδε μετά από καιρό τον Θανάση Αντετοκούνμπο να λαμβάνει μέρος κανονικά στην προπόνηση και να υπολογίζεται για το ερχόμενο παιχνίδι της Ευρωλίγκα, όπως και ο Νικ Καλάθης, που δεν αγωνίστηκε στο ματς πρωταθλήματος ενάντια στην Κύμη.

Από κει και πέρα μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Άντριαν Πέιν, λίγες μόλις ώρες από τη στιγμή που προσγειώθηκε στη χώρα μας και ο Αμερικανός θα κάνει αγώνα δρόμου για να συμπεριληφθεί στην «πράσινη» αποστολή, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του.

Τέλος, ο Κιθ Λάνγκφορντ έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα καθώς δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί και ουσιαστικά θα προλάβει το ματς του Κάουνας μόνο με θαύμα, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι έμεινε προληπτικά εκτός, λόγω ενοχλήσεων στην μέση.