Ο πρώτος τελικός μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Προμηθέα Πάτρας εκτός από την εύκολη νίκη των «πρασίνων» χαρακτηρίστηκε από τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και δυσαρέστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και τις φωνές από τους φιλάθλους για το κόστος των εισιτηρίων.

Έτσι με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός  γνωστοποίησε πως ορίζει γενική είσοδο 1 ευρώ στον τρίτο τελικό κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως η γενική είσοδος για τον τρίτο τελικό των Playoffs του πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας (14/6, 21.00) ορίζεται στο 1€.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από τα κάτωθι σημεία:

Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Πέμπτη 10.00-18.00 και Παρασκευή 10.00-16.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό). 

Τηλέφωνα 2144022539 και 2144022543, Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram