Τον έλεγχο των λαθών και των ριμπάουντ πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ζαλγκίρις, αν θέλει να φύγει με τη νίκη από το Κάουνας, σύμφωνα με όσα τόνισε ο Γιώργος Βόβορας κατά την αναχώρηση της αποστολής του «τριφυλλιού».
Αναλυτικά όσα είπε
«Προερχόμαστε από δυο πολύ κακές ήττες. Ήταν πολύ σημαντικό το ματς του Σαββάτου, ώστε να δείξουμε μία αντίδραση, να αλλάξει η κατάσταση και λίγο πνευματικά η διάθεση των παιδιών. Πάμε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που προέρχεται από δυο ήττες και θα βγάλει σίγουρα μεγάλη ενέργεια. Έτσι κι αλλιώς, η Ζαλγκίρις στο γήπεδο της παίζει πολύ επιθετικά. Αν θέλουμε να έχουμε πραγματικές ελπίδες, θα πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη και τα ριμπάουντ. Είναι δυο τομείς που θα κρίνουν το παιχνίδι».
Για πιθανές αλλαγές που έχει επιφέρει η παρουσία του στο «τιμόνι»: «Δεν χρειάζονται πολλές αλλαγές. Έχουμε χάσει πολλά ματς στις λεπτομέρειες. Αν είχαμε κερδίσει κάποια από τα ματς που κρίθηκαν στον πόντο, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι 40 λεπτά προσηλωμένος στο πλάνο σου, να μην επηρεαστείς από την επιθετική άμυνα της Ζαλγκίρις. Αν μείνουμε πιστοί, μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη».
Για το ματς με την Άλμπα: «Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι, στο οποίο δεν είχαμε συγκέντρωση. Συνήθως μετά από μία τόσο κακή ήττα, οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι. Το πιστεύω ότι θα γίνει, γιατί χρειαζόμαστε νίκες σε δύσκολες έδρες».
Για τον Τζίμερ Φριντέτ: «Έκανε χθες μια καλή προπόνηση, δεν είχε ενοχλήσεις και πιστεύω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα».