Συνέντευξη στην κάμερα του ΟΠΑΠ έδωσε ο Τζίμερ Φριντέτ. Αφού ο Αμερικανός «μπόμπερ» αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό, στη ρωτήθηκε και απάντησε τόσο για την πορεία του «τριφυλλιού» στην Ευρωλίγκα, όσο και για την έλεευση τυ Ρικ Πιτίνο.  

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Είναι πολύ ωραία μέχρι στιγμής. Είχαμε μία πολύ καλή εμπειρία εδώ, οι άνθρωποι μας έχουν αντιμετωπίσει πολύ καλά, η ομάδα μας έχει αντιμετωπίσει υπέροχα, έχω πολύ καλούς συμπαίκτες και προπονητικό σταφ. Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε στην Ελλάδα, οι παραλίες είναι ωραίες, το φαγητικό καταπληκτικό και οι άνθρωποι κουλ».

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Euroleague και ΝΒΑ: «Υπάρχουν πολλές διαφορές, προφανώς το παιχνίδι είναι πιο σύντομο, το γήπεδο είναι λίγο μικρότερο, οι χώροι λίγο πιο στενοί, το παιχνίδι έχει πολύ πιο ομαδικό χαρακτήρα και πρέπει η μπάλα να γυρνά για να ανοικτείς και αισθάνεσαι μια κολεγιακή ατμόσφαιρα όταν είσαι στα αποδυτήρια με τα παιδιά».

Για τις δυο σερί εκτός έδρας νίκες: «Έχουμε βρει έναν καλό ρυθμό, δύο νίκες στη σειρά εκτός έδρας είνα δύσκολο να κάνεις στην Euroleague. Eίμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε, αλλά έχουμε πολύ περισσότερα να πετύχουμε. Έχουμε πολλά να κάνουμε για να γινόμαστε καλύτεροι. Μπορούμε να είμαστε ακόμη καλύτερη ομάδα».

Για την έλευση του Ρικ Πιτίνο: «Είμαι ενθουσιασμένος που ο κόουτς Πιτίνο επέστρεψε. Είναι ένας προπονητής που αρέσκεται στο γρήγορο τέμπο και νομίζω ότι ταιριάζει πραγματικά στην ομάδα μας με το ρόστερ που έχουμε. Είναι ένας θρυλικός προπονητής που έκανε καταπληκτικά πράγματα στο κλεγιακό πρωτάθλημα και το ΝΒΑ, αλλά και πέρσι εδώ. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Ελπίζω μαζί του να έχουμε μία καλή συνέχεια στη σεζόν».

Για την προοπτική του Final Four: «Νομίζω ότι έχουμε το ταλέντο να το κάνουμε αυτό. Αυτός είναι ο στόχος κάθε ομάδας. Γι' αυτό πρέπει να δουλέψουμε προς αυτόν τον σκοπό, εστιάζοντας σε κάθε ματς και κάθε προπόνηση ξεχωριστά. Έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε στα πλέι οφ και ύστερα από εκεί όλα μπορούν να γίνουν».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram