Στην κάμερα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε ο Τζίμερ Φριντέτ μετά την ευρεία νίκη του «τριφυλλιού» επί της Μπασκόνια.

Ο Αμερικανός γκαρντ και πρώτος σκόρερ των «πρασίνων» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ανέφερε: «Ήταν ομαδική προσπάθεια. Πάιξαμε δυνατά από την αρχή με έμφαση στην άμυνα, βάλαμε τα χέρια μας στην μπάλα, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό. Βρήκαμε ρυθμό και νιώθω πως προσπαθούμε σκληρά κάθε βράδυ. Αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε»

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είπε: «Το ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε όμως ενθουσιασμένοι κι εμείς κι εκείνοι και όλη η πόλη. Ήταν σημαντική νίκη απόψε, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε κάθε μέρα και το περιμένουμε με ενθουσιασμό».

Κλείνοντας είπε: Χαίρομαι που καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη για τον κόουτς Πιτίνο. Οι φίλαθλοι εδώ τον λατρεύουν, δέχθηκε ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα και θέλαμε να βγούμε δυναμικά και να κερδίσουμε τον πρώτο μας αγώνα για εκείνον και τους φιλάθλους. Τώρα, πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram