Η φωτογραφία που δείχνει τον Ίαν Βουγιούκα και τον Νικ Καλάθη να φωτογραφίζονται με ένα μπλουζάκι που έγραφε «αντίο, εκεί στην Α2», έφερε την απάντηση των δύο παικτών μέσω του λογαριασμού του 34χρονου σέντερ στο twitter.

Ωστόσο για το θέμα επίσημη θέση πήρε η Θύρα 13 Ρόδου τονίζοντας και ξεκαθαρίζοντας πως έχει την αποκλειστική ευθύνη για την φωτογραφία, ενώ οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν το αντιλήφθηκαν.

Στην ανακοίνωσή του το κλαμπ της Θύρας 13 Ρόδου αναφέρει: 

O Σ.Φ. ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13 διευκρινίζει ότι η περιβόητη φωτογραφία που κυκλοφορεί και έχει ενοχλήσει όλο το «φίλαθλο» μπασκετικό κοινό με τις «επιλεκτικές» ευαισθησίες, είναι πραγματική. Βγήκε η φωτογραφία όμως, χωρίς οι παίχτες του ΠΑΟ να το αντιληφθούν. Επειδή λοιπόν, εμείς ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλό μας, τονίζουμε και ξεκαθαρίζουμε ότι την αποκλειστική ευθύνη για τη φωτογραφία την έχουμε εμείς (μάλιστα έγινε ειδική αναφορά στο club για το πόσο σέβονται και υπολογίζουν τον προσεχή αντίπαλο).

Στην προσπάθεια σας λοιπόν, του αποπροσανατολισμού της δυναμίτισης του κλίματος και της έτοιμης δικαιολογίας σε περίπτωση ήττας, σας λέμε ότι στεκόμαστε ΑΣΠΙΔΑ στην ομάδα μας, γιατί το ήθος των παικτών μας είναι τέτοιο και δεν επιτρέπει τέτοιες τακτικές. Αυτοί λοιπόν σας σέβονται (και με το παραπάνω), σε αντίθεση με ΕΜΑΣ.

Υ.Γ.1 Ραντεβού στις 6/12
Υ.Γ.2 Νικ και Ίαν, σας ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να μην σας αναστατώσαμε και να μείνετε συγκεντρωμένοι.
Υ.Γ.3 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΛΛΑΚΗΣ ΠΑΡΩΝ!

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram