Να γίνει πιο σκληρός και να βελτιωθεί στον τομέα των ριμπάουντ θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη απέναντι από τη Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με όσα τόνισε με δηλώσεις του στη media day ο Ρικ Πιτίνο:

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα από όλα, θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Πιστεύουμε πως έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Ελπίζω να πέρασαν όμορφα στις γιορτές, να είναι υγιείς και χαρούμενοι, που έρχεται το 2020. 

Θυμάμαι σαν να ήταν χθες όσα έγιναν στο περσινό παιχνίδι, με το buzzer beater σουτ από το κέντρο, που μας "σκότωσε". Μετά τους αντιμετωπίσαμε και στα πλέι οφ. Είναι μια ομάδα με ταλέντο και αθλητικότητα που δεν υπάρχει όμοιά της στην Euroleague. Έχει μέγεθος, δύναμη και βάθος. Θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. 

Για το «κλειδί» του αγώνα: Σίγουρα, θα πρέπει να κάνουμε κάτι στο κομμάτι των ριμπάουντ. Μας έχουν στοιχίσει σε δύο - τρία παιχνίδια. Δεχτήκαμε εννέα πόντους με τρία τρίποντα, ύστερα από δεύτερες επιθέσεις. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. Ξέρω πως δεν έχουμε μέγεθος σε τρεις θέσεις. Όμως, πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, σωματικά και ψυχικά. Αυτοί είμαστε, δεν θα ψηλώσουμε μέχρι αύριο το βράδυ. Άρα, πρέπει να κάνουμε κάτι σχετικά με το πόσο σκληρά αγωνιζόμαστε».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram