Μάχη σε γιορτινές ημέρες περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τον «αυτοκράτορα» Παναθηναϊκό, ο οποίος κοντράρεται απόψε με τη «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, Novasports 1) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι επιστρέφουν στην έδρα τους μην έχοντας στο μυαλό τους άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, που θα τους κρατήσει μέσα την πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας, αλλά και μέσα στο παιχνίδι της κατάκτησης μίας εκ των πρώτων τεσσάρων θέσεων που δίνουν πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Το καλό νέο για το «τριφύλλι» είναι το γεγονός πως όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και έτσι ο Ρικ Πιτίνο μπορεί να υπολογίζει σε όλους. Στον αντίποδα η πανίσχυρη Ρεάλ, η οποία μετρά σερί 10 νικών στην Ευρωλίγκα βρίσκεται στην Αθήνα με απουσίες αφού εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Τζέισι Κάρολ, Σέρχιο Γιουλ και Φελίπε Ρέγιες.

Τέλος να σημειωθεί πως παρόλο το γεγονός πως το ματς θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν αρκετό κόσμο στο ΟΑΚΑ, αφού η προπώληση των εισιτηρίων κρίνεται ικανοποιητική.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπολτάουζερ, Λάτισεβς και Ντιφαλά.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram