«Πεινασμένη» για τη νίκη θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Ματ Λοτζέσκι.

Μιλώντας στη media day o παίκτης του «τριφυλλιού» ανέφερε πως η συγκέντρωση είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μπορεί να φέρει τη νίκη, ωστόσο το κλειδί που θα οδηγήσει τον «εξάστερο» στη νίκη είναι η καλή άμυνα.

«Κάθε παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Ειδικότερα όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα που δεν έχει πολλές νίκες ως τώρα στην Ευρωλίγκα και θα έρθει πεινασμένη εδώ για να μας κερδίσει. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε», είπε αρχικά ο Λοτζέσκι.

Για το «κλειδί» του αγώνα είπε: «Το κλειδί είναι το ίδιο, όπως κάθε φορά που αντιμετωπίζεις τη Ρεάλ. Είναι μια ομάδα με ταλέντο και πρέπει να παίξουμε σκληρή άμυνα, να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι και να μην κάνουμε αβίαστα λάθη στην επίθεση. Ο έλεγχος των ριμπάουντ, των λαθών και η καλή άμυνα είναι τα πιο σημαντικά».

Για τον Ντόντσιτς, είπε: «Πρόκειται για ένα φαινόμενο. Είναι προφανώς ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, έχει αυτοπεποίθηση και κάνει πολλά στο παρκέ, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τον σταματήσουμε».