Η Ελένη Καπογιάννη σε δηλώσεις της μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα ανέφερε πως οι «πράσινες» θα παλέψουν σε κάθε ματς που έχει απομείνει, ενώ απέδωσε τη νίκη στη σταθερότητα που βρήκε στο τέλος του αγώνα το «τριφύλλι».

Αναλυτικά είπε:

«Αυτό το ματς το θεωρούσα το πιο δύσκολο από όλα. Είναι μια ομάδα που είναι πολύ αθλητική που παίζει πολύ το ένας με έναν, με βοήθεια, σουτάρουν όλες, τρέχουν όλες και πιέζουν πάρα πολύ. Είδατε και εμείς αναγκαστικά ανακατέψαμε την τράπουλα λόγω των φάουλ και λόγω της κούρασης.

Δεν ήθελε  πολύ να γυρίσει το ματς όπως και γύρισε όμως στο τέλος βρήκαμε πάλι τη σταθερότητα μας και κερδίσαμε το παιχνίδι.

Δεν θα είναι εύκολος ο όμιλος. Το έχω πει από την αρχή θεωρώ ότι οι ομάδες είναι ισάξιες και θεωρώ ότι το ματς δεν θα είναι εύκολο ούτε με τη Λούμπλιν εδώ μέσα, γιατί είναι υποψιασμένες και τις αιφνιδιάσαμε εκεί. Εμείς πάμε παιχνίδι με παιχνίδι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και θα παλέψουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος όμως εμείς θα παλέψουμε».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram