Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε εκτός έδρας με 76-52 του αξιόμαχου ΠΑΣ Γιάννινα, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών.
Οι «πράσινες» κατάφεραν και έπαιξαν μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο και πήραν μεγάλη διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο.
Το «τριφύλλι» είχε σε καλή ημέρα τη Ντίξον που πέτυχε 23 πόντους ενώ την πλαισίωσε στο σκοράρισμα και η Τσβίτκοβιτς που έβαλε 13 πόντους. Παράλληλα οι Σταμολάμπρου και Αλεξανδρή συμμετείχαν ενεργά και βοήθησαν σημειώνοντας η κάθε μία από εννέα πόντους.
Δεκάλεπτα: 7-26, 21-46, 36-65, 52-76
ΠΑΣ Γιάννινα (Ερντέμ): Σαρηγιαννίδου 8, Δούρβα 6, Τσιχλάκη, Ξανθοπούλου, Μορχάουζ 9(3), Αρτσερ 16, Κέρναλ 13(1).
Παναθηναϊκός (Σίμος): Σταμολάμπρου 9(1), Κωτούλα, Κόνιαλη 2, Τσβίτκοβιτς 13(2), Μπάτσιου, Πατσιατζή, Αλεξανδρή 9(1), Χατζηλεοντή 6, Ντίξον 23, Τζόουνς 9(1), Χαιριστανίδου 5(1).