Το δελτίο του Νίκου Παππά για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού ενεργοποιήθηκε και το «τριφύλλι» προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι ενεργοποιήθηκε το δελτίο του Νίκου Παππά για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου.

Ο Νίκος Παππάς ανήκει πλέον και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του «τριφυλλιού»

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ρόστερ δύο αρτιμελών παικτών κατά τους αγώνες και απεριόριστο αριθμό γενικά στο έμψυχο δυναμικό και ο Νίκος Παππάς ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Ο Νίκος Παππάς έχει βοηθήσει ενεργά το τμήμα από την αρχή  και η επιθυμία του να ενταχθεί στην ομάδα εδώ και δύο χρόνια γίνεται πραγματικότητα με την έκδοση του δελτίου του.

Η πανδημία του Covid έφερε πίσω την όλη διαδικασία ωστόσο η επιθυμία του παρέμεινε «ζεστή» και αφού συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα η ΟΣΕΚΑ προχώρησε σε έκδοση του δελτίου του.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να είναι το 666ο δελτίο της ΟΣΕΚΑ και κάπως έτσι ο Παππάς έγινε ο πρώτος παίκτης που είναι ταυτόχρονα και σε ομάδα αερτιμελών Α1 και σε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Σε δήλωση του ο Παππάς είπε: «Όπως έχω ξαναπεί αισθάνομαι μέρος αυτής της ομάδας από τότε που δημιουργήθηκε και ούτως ή άλλως συμμετέχω στις δράσεις της. Είχα εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου για έκδοση δελτίου ωστόσο με την πανδημία πήγαν όλα πίσω χρονικά και έτυχε να εκδοθεί τώρα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας Σύλλογος που οφείλει να πρωτοστατεί στον αθλητισμό και να συμπεριλαμβάνει όλο τον κόσμο στις τάξεις του ανεξαρτήτου αναπηρίας, φύλου, ηλικίας  κ.ο.κ.».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram