Ο Παναθηναϊκός σαν σήμερα τη σεζόν 1963-64 κατακτούσε αήττητος το πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του με «διπλό» στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού, για να ακολουθήσει μετά ο γύρος του θριάμβου.   

Αναλυτικά ο Ερασιτέχνης αναφέρει:

Με ονειρεμένο τρόπο ολοκληρωνόταν η πορεία του Παναθηναϊκού τη σεζόν 1963-64 αφού έχοντας ήδη εξασφαλίσει μαθηματικά το Πρωτάθλημα, επικράτησε στο Φάληρο του Ολυμπιακού με σκορ 1-0 και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τη στιγμή

 Η ομάδα του αείμνηστου Στέφαν Μπόμπεκ, μπροστά σε περισσότερους από 11.000 φίλους του «τριφυλλιού» (η μεγαλύτερη πράσινη παρουσία) που βρέθηκαν στο «Καραϊσκάκη» υπέταξαν σ’ ένα ντέρμπι γοήτρου του Πειραιώτες, χάρη σ΄ένα γκολ του Βαγγέλη Πανάκη στο 54’ και επιβεβαίωσε την κυριαρχία του.

Η ομάδα: Οικονομόπουλος, Βουτσαράς, Βόμβας, Καμάρας, Ανδρέου, Σ. Αγγελόπουλος, Τζουνάκος, Γιαννακόπουλος, Πιτυχούτης, Σούρπης, Λουκανίδης, Παπουλίδης, Παναγιωτίδης, Χολέβας, Δομάζος, Παπαεμμανουήλ. Θεοφάνης, Τουμπέλης, Μπενάρδος, Σπετσαρίας, Φυλακούρης, Παπουτσάκης, Καραγιάννης, Πανάκης, Κομιανίδης, Μακρής, Δρακότας, Βασιλάκης, Ρεμούνδος, Κοζαδινός. Λάρδας, Μουσούλης.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram