Ιδιαίτερες επιτυχίες πέτυχαν σήμερα τα τμήματα υποδομής του τμήματος άρσης βαρών του Παναθηναϊκού και ειδικά η οικογένεια Σαλπιγγίδη.

Ο προπονητής Κώστας Σαλπιγγίδης είδε τον 13χρονο γιο του Αλέξανδρο να αγωνίζεται στα 49κ. Παίδων. Ο νεαρός αρσιβαρίστας του «τριφυλλιού» έκανε καλό αγώνα, με έξι στις 6 έγκυρες και ρεκόρ σε όλα, σήκωσε 41 αρασέ και 57 ζετέ. Ήταν τρίτος στο αρασέ, δεύτερος στο ζετέ και τρίτος στο σύνολο. Στους εφήβους στα 55 κιλά ήταν τέταρτος στο ζετέ και πέμπτος στο άρασε και σύνολο.

Σε ότι αφορά τη Λαμπρινή Σαλπιγγίδου με 53,81 στο ζετέ βγήκε πρώτη στα 59 κιλά στις κορασίδες αρασέ ζετέ και σύνολο. Στις νεάνιδες βγήκε πρώτη ζετέ και δεύτερη αρασέ και σύνολο.

Παράλληλα η Ειρήνη Σκουφίτσα στα +87 νεανίδων με 56,60 βγήκε πρώτη στο αρασέ και δεύτερη ζετέ και σύνολο.

Στις νεάνιδες, με δύο αθλήτριες ο Παναθηναϊκός κατέκτησε στην πέμπτη θέση.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram