Θετικά μηνύματα άφησε η εμφάνιση του τμήματος στίβου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20, που διεξήχθη στις Σέρρες το Σαββατοκύριακο.

Ξεχώρισε ο Αρσένιος Κουλούρης, ο οποίος σημείωσε εντυπωσιακή επίδοση στο άλμα εις μήκος, φτάνοντας τα 7.18 μέτρα και καταλαμβάνοντας την 4η θέση, όντας πολύ κοντά στη ζώνη των μεταλλίων.

Η Μελίνα Ζάραγκα, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τριπλούν την προηγούμενη ημέρα, συνέχισε με συμμετοχή και στο άλμα εις μήκος, όπου κατέλαβε την 13η θέση με άλμα στα 5.45 μέτρα.

Στα 800 μέτρα γυναικών, η Ελισάβετ Ψωμά τερμάτισε 11η με χρόνο 2:20.35, ενώ στην αντίστοιχη κούρσα των ανδρών ο Άγγελος Μπουρδέκας σημείωσε επίδοση 2:01.86, καταλαμβάνοντας την 22η θέση.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία του στις μικρές ηλικίες του ελληνικού στίβου, δείχνοντας σταθερά βήματα προόδου και υποσχόμενες επιδόσεις για το μέλλον.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram