Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσαν σήμερα όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού (εκτός από αυτό του ποδοσφαίρου) ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν σε όλα τα αθλήματα.
Ο Αγιασμός όπως είχε γίνει γνωστό τελέστηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου και εκτός από τα τμήματα αλλά και κάποιους φιλάθλους το παρόν έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο ισχυρός άντρας του συλλόγου μετά το τέλος του Αγιασμού πήρε τον λόγω, στο βήμα που είχε στηθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης» και μεταξύ άλλων ευχήθηκε αυτή η χρονιά να είναι επιτυχημένη με πολλά μετάλλια και πρωταθλήματα, ενώ για την ΚΑΕ τόνισε πως εύχεται να κάνει το triple crown.
Στη συνέχεια από το ηχεία της Λεωφόρου ακούστηκε ο ύμνος του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να περνά και να χαιρετά ένα ένα τα τμήματα του «τριφυλλιού».
Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:
«Αγαπητά μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη, αγαπητά μέλη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, φίλοι και φίλες. Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια σεζόν γεμάτη αγάπη και επιτυχίες, σε προσωπικό επίπεδο, στις οικογένειές σας και σε ομαδικό επίπεδο θα ήθελα να ευχηθώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ένα triple crown, στο βόλεϊ ανδρών να μπορέσει να ξαναγυρίσει σε τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου και τα υπόλοιπα τμήματα τα ομαδικά να επιστρέψουν στην Α1 κατηγορία όπου ανήκουν. Σε όλους τις πρωταθλήτριες και τους πρωταθλητές των ατομικών αθλημάτων θα ήθελα να ευχηθώ μετάλλια και πρωταθλήματα. Υγεία, αγάπη και τύχη όλη τη χρονιά. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ».