Το τμήμα ΑμεΑ επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν στην ΠΟΦΕΠΑ με τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα στην αίθουσα «Κώστας Μπάτραλης» στη Θύρα 12 του γηπέδου της Λεωφόρου. Η ομάδα, υπό την καθοδήγηση της κόουτς Ηρούς Μαλλιαρού, αντιμετώπισε την ομάδα των αρτιμελών Τρελά Block.

Αν και η αναμέτρηση έληξε με ήττα 0-5 για τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ, οι αθλητές του Παναθηναϊκού έδειξαν μεγάλη αγωνιστική ετοιμότητα και σθένος. Οι Σταύρος Κεκάκος, Νίκος Φύτρος και Κώστας Κατωπόδης αγωνίστηκαν με σπουδαία αθλητικότητα, προσφέροντας πολλά θετικά στοιχεία για την πορεία της ομάδας στη φετινή σεζόν της ΠΟΦΕΠΑ.

Με την παρουσία αυτών των αθλητών και την καθοδήγηση της Ηρούς Μαλλιαρού, η ομάδα του Παναθηναϊκού ΑμεΑ δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και αναμένει με αισιοδοξία τους επόμενους αγώνες.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram