Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε οκτώ ανανέωσεις αθλητών στο μπάσκετ με αμαξίδιο, διατηρώντας τον βασικό κορμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι Χρήστος Μαρτσάκης, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Έριοντ Ράσα, Γιώργος Τσαουσίδης, Νέλσον Αρτίγκας, Δημήτρης Ατζολιδάκης, Κώστας Κατωπόδης και Σπύρος Σπαθής συνεχίζουν να φορούν την πράσινη φανέλα, επιβεβαιώνοντας τη σταθερότητα και τη φιλοδοξία του τμήματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.:
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει οκτώ ανανεώσεις αθλητών στο μπάσκετ με αμαξίδιο και αναμφίβολα το «τριφύλλι» διατήρησε τον κορμό του.
Χρήστος Μαρτσάκης: «Είμαστε πανέτοιμοι για ακόμα μια σεζόν και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τους επίσημους αγώνες μας. Προερχόμαστε από ένα φιλικό τουρνουά στην Κύπρο που γεμίσαμε τις…Παναθηναϊκές μπαταρίες μας και εμείς και οι οπαδοί μας εκεί. Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι να διεκδικήσουμε και να πάρουμε όσους τίτλους θα παίξουμε. Στο πρωτάθλημα είχαμε τις αποχωρήσεις του Άτλα και της ΑΕΚ ωστόσο όπως γίνεται κατανοητό δυνάμωσαν οι υπόλοιπες ομάδες.Εμείς θεωρώ ότι είμαστε δυνατοί και καλούμαστε να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο»
Παναγιώτης Κοντογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια ακόμα απαιτητική χρονιά στο μπάσκετ με αμαξίδιο και είμαστε εδώ για να σηκώσουμε το βάτος της περίστασης.Έχω την τύχη να είμαι από τους αθλητές που είναι από την πρώτη ημέρα στην ομάδα και σίγουρα αυτό με γεμίζει με χαρά αλλά και ευθύνη για τους στόχους της φετινής χρονιάς.
Ξεκινάμε να ρολάρουμε δυνατά καθώς στο τέλος θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τους αιώνια πιστούς οπαδούς μας που είναι δίπλα μας από το πρώτο δευτερόλεπτο».
Έριοντ Ράσα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και φέτος στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού Μπάσκετ με Αμαξίδιο. Πέρσι ζήσαμε πολλές όμορφες στιγμές, με σκληρή δουλειά. Εύχομαι φέτος να έχουμε υγεία, δύναμη και να πετύχουμε ακόμη περισσότερα όλοι μαζί».
Γιώργος Τσαουσίδης: «Έχουμε μπει από νωρίς φέτος σε ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει μιας ακόμα απαιτητικής σεζόν για εμάς.
Σίγουρα θα ακουστούν τα τετριμμένα για την κατάκτηση των εγχώριων στόχων ωστόσο θεωρώ ότι φέτος θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμα πιο αισθητή την παρουσία μας καις τους Ευρωπαϊκούς αγώνες.
Νέλσον Αρτίγκας: «Είναι τεράστια η χαρά μου που παραμένω στον Σύλλογο και φέτος. Πέρυσι πήραμε το κύπελλο και θέλουμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα φέτος.
Κάθε αγώνας κρύβει τις παγίδες του ωστόσο εμείς είμαστε από νωρίς στο γήπεδο για να δουλέψουμε όλα τα δυνατά και τα αδύνατα στοιχεία μας και να κάνουμε στο τέλος τους οπαδούς μας χαρούμενους».
Δημήτρης Ατζολιδάκης: «Επανερχόμαστε στη δράση και είμαστε από νωρίς στο γήπεδο για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι στη φετινή σεζόν να κατακτήσουμε ότι δεν πήραμε πέρυσι και είμαστε πανέτοιμοι για αυτό.
Κώστας Κατωπόδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για άλλη μια χρονιά εδώ στην ομάδα της καρδιάς μου. Το επίπεδο στο άθλημα έχει ανέβει αισθητά τα τελευταία χρόνια και εμείς σίγουρα πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να κατακτήσουμε και πάλι τίτλους».
Σπύρος Σπαθής: «Μια ακόμα χρονιά με την πράσινη φανέλα και σίγουρα είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα που υποστηρίζω.Το πρωτάθλημα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες φέτος ωστόσο είμαστε εδώ για να πάμε και πάλι την ομάδα εκεί που της αρμόζει».