Το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού έδωσε τις δικές του μάχες το Σάββατο (3/11) στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος παρά τον άδικο αποκλεισμό δύο αθλητών του από την ομοσπονδία.
Συγκεκριμένα στους αγώνες που έγιναν στην Ελευθερούπολη το «τριφύλλι» συμμετείχε με τρεις αθλητές και οι δύο πήραν την πρόκριση για την τελική φάση .
Αναλυτικά, ο Αντώνης Αγγελόπουλος νίκησε τον Γιάννη Παπουλίδη της Χρυσής Γωνιάς στην κατηγορία των 91 κιλών ενώ στην ίδια κατηγορία ο Γιάννης Παπανικολάου ηττήθηκε από τον πρωταθλητή Ευρώπης Βαγκάν Νανιτζανιάν του ΠΑΟΚ.
Εν συνεχεία στα 75 κιλά ο Αζαρί Σαριέβ επιβλήθηκε του Σταύρου Μπουρτζόγλου της Παναχαϊκής .
Σύσσωμο το τμήμα πυγμαχίας του «τριφυλλιού» αφιέρωσε τις δύο προκρίσεις στον οπαδό του Παναθηναϊκού Νεκτάριο Ζωχάκη που «έφυγε» προσφάτως από τη ζωή.