Την πρώτη θέση στην κατηγορία Ανδρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Όμνιουμ κατέκτησε ο Παναθηναϊκός, με τον Χρήστο Βολικάκη να ανεβαίνει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Έτσι έσπασε μια «κατάρα» 25 χρόνων στην οποία το «τριφύλλι» δεν είχε πετύχει κάποια νίκη στην ποδηλασία πίστας. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως στην 3η θέση βρέθηκε ένας ακόμα αθλητής του συλλόγου ο Ζαφείρης Βολικάκης, διπλασιάζοντας έτσι τη χαρά των «πρασίνων».

Δείτε το βίντεο με την απονομή το οποίο δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με το εξής μήνυμα

«25 χρόνια μετά την τελευταία πανελλήνια νίκη για τον Σύλλογο μας στην πίστα και σχεδόν 19 χρόνια μετά από οποιαδήποτε πανελλήνια διάκριση, η σημερινή ημέρα είναι σημείο αναφοράς και ημέρα γιορτής και χαράς.
1η θέση για την κατηγορία Ανδρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του Όμνιουμ και πρωταθλητής Ελλάδας για το 2017 ο αθλητής του Παναθηναϊκού Α.Ο. Χρήστος Βολικάκης! 3η θέση ο επίσης αθλητής του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ζαφείρης Βολικάκης! Ευχαριστούμε πολύ όσους μας πίστεψαν και μας βοήθησαν από την αρχή της χρονιάς και ειδικά δυο ανθρώπους (ξέρουν ποιοι είναι) που ανέλαβαν την ηθική και υλική στήριξη του τμήματός μας. Συνεχίζουμε δυνατά για το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας στις 22-24 Σεπτεμβρίου!»