Σαν σήμερα πριν από 106 χρόνια ο Κώστας Τσικλητήρας έφυγε από τη ζωή και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, δεν ξέχασε μία πολύ μεγάλη μορφή του ελληνικού αθλητισμού που μεταξύ άλλων αποτέλεσε τον πρώτο τερματοφύλακα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά το αφιέρωμα του Ερασιτέχνη

106 χρόνια  συμπληρώνονται σήμερα από τον χαμό του πρώτου τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού ,του μεγάλου Κώστα Τσικλητήρα και ο Σύλλογος φυσικά δεν ξεχνά αυτή την τεράστια μορφή του ελληνικού αθλητισμού.

Ο πανελληνιονίκης και παγκόσμιος ρέκορντμαν βρέθηκε στη πρώτη γραμμή των χαρακωμάτων στους Βαλκανικούς πολέμους και αρνήθηκε να έχει καλύτερη μεταχείριση  από τους υπόλοιπους έλληνες στρατιώτες.

Δυστυχώς ο σπουδαίος έλληνας αθλητής προσεβλήθη από μηνιγγίτιδα και άφησε τη τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 25 ετών.