Την ήττα με 6-3 γνώρισε το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας ματς με τον Δούκα που έγινε στο ΔΑΙΣ.
Αν και στο 5′ ο Παπακώστας άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό, ο Καράμπελας ισοφάρισε ένα λεπτό μετά για τον Δούκα. Ο Ντάρλας στο 15′ με δεξί σουτ έκανε το 1-2, αλλά στο 18′ ο Παπακώστας άθελα του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από προσπάθεια του Καραβίδα κάνοντας το 2-2.
Με πλασέ του Κάρμη στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου μπήκε μπροστά ο Δούκας, ενώ ο Κονδυλάτος με πέναλτι έκανε το 4-2 έξι λεπτά μετά. Ο Παούρης μείωσε με πλασέ σε 4-3, με τον Σταυρακόπουλο στο 35′ να κάνει το 5-3 και τον Ντάρλα με αυτογκόλ στο 37′ να διαμορφώνει το τελικό 6-3 για τον Δούκα.
Έτσι οι «τριφυλλοφόροι» έμειναν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και πλέον θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό στις τρεις επόμενες αγωνιστικές.
Δείτε τον αγώνα