Τον ΖΑΟΝ φιλοξενεί απόψε ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στο Μαρούσι, για την 17η αγωνιστική της Volley League γυναικών (20:00, PAO TV).
Το «τριφύλλι» μετά την πρόκριση που πήρε στο Final 4 του Κυπέλλου, στρέφει και πάλι την προσοχή του στις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα. Παρά την κούραση που υφίσταται από τα συνεχόμενα παιχνίδια, τα «φίνα κορίτσια» θέλουν να πάρουν μία «καθαρή» νίκη για να συνεχίσουν να βρίσκονται μέσα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.
Θεωρητικά το έργο που έχει μπροστά του σήμερα το «τριφύλλι» είναι εύκολο, καθώς αντιμετωπίζει την ουραγό ομάδα της βαθμολογίας, χωρίς μάλιστα να έχει βαθμό, την ώρα που μετρά μόλις ένα κερδισμένο σετ σε 16 παιχνίδια. Όμως οι «πράσινες» πρέπει να παρουσιαστούν σοβαρές και να φύγουν με το «τρίποντο» απέναντι στο νεανικό σύνολο του ΖΑΟΝ.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιχαήλογλου και Μεταξά.
Δείτε τη βαθμολογία της Volley League γυναικών κάνοντας κλικ ΕΔΩ.