Η γυναικεία ομάδα βόλεϋ του Παναθηναϊκού αναζητά την έδρα της για τη νέα χρονιά και στο πλαίσιο αυτό υπήρξε δημοσίευμα που έκανε λόγο πως η διοίκηση του Ερασιτέχνη συμφώνησε με τη Νίκη Αμαρουσίου να αγωνίζεται στο γήπεδο της Κοκκινιάς.

Ωστόσο με ανακοίνωσή της η ομάδα του Αμαρουσίου διέψευσε κάτι τέτοιο.   

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Αμαρουσίου:

Η Νίκη Αμαρουσίου διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα του Τύπου περί δήθεν συμφωνίας μας, παραχώρησης του γηπέδου της Κοκκινιάς στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα μας ουδέποτε συζήτησε για παραχώρηση του γηπέδου της Κοκκινιάς, ούτε συμφώνησε με καμιά ομάδα και φυσικά ούτε και με τον ΠΑΟ.

Ο αρθρογράφος προφανώς αγνοεί ότι το κλειστό της Κοκκινιάς χτίστηκε με δημόσια χρήματα, σε δημόσιο χώρο σχολείου του Αμαρουσίου και ανήκει στους Μαρουσιώτες και τις Μαρουσιώτισσες και το διαχειρίζεται ή το παραχωρεί μόνο η εκάστοτε δημοτική αρχή για λογαριασμό τους και με προτεραιότητα στους Αθλητικούς Συλλόγους του Αμαρουσίου.
Η Νίκη Αμαρουσίου και την αγωνιστική περίοδο 2018-19,θα συνεχίσει να προπονείται και να αγωνίζεται, αλλά και να φροντίζει την φυσική έδρα του Σωματείου μας, το Κλειστό της Κοκκινιάς Αμαρουσίου.

Πάντα με την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη και με σεβασμό στην γειτονιά μας, στο σχολείο , αλλά και ευθύνη προς τις οικογένειες των 392 Μαρουσιωτών αθλητών και αθλητριών των αναπτυξιακών μας τμημάτων Μπάσκετ και Βόλεϊ.

Πιστοί στα αθλητικά ιδεώδη και την αθλητική παράδοση του Αμαρουσίου.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος
Αντώνης Τσέκενης