Ιδιαίτερα καυστικός ήταν σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο Έλληνας προπονητής σε δηλώσεις του ανέφερε πως κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον άσσο του Ράπτη και ένω το σκορ ήταν 12-11 στο τάι μπρέικ, ενώ υπογράμμισε πως το «τριφύλλι» θα παλεύει σε κάθε ματς για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport24 radio :

Για τον αγώνα: "Με τον Ολυμπιακό δεν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία και δεν έχουμε τους ίδιους στόχους. Αυτό που κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να παλεύει σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθεί για τη νίκη. Αυτό κάναμε και σήμερα. Στις λεπτομέρειες δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει και από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές μου καθημερινά".

Για την φάση στο 12-11 του τάι μπρέικ: "Δεν μπορεί να υπάρχει άνθρωπος πέρα από τον επόπτη και τους διαιτητές που να μπορεί να αμφισβητήσει ότι αυτός ήταν ένας πεντακάθαρος άσος. Η μπάλα δεν ήταν ούτε στη γραμμή. Τι να κάνουμε… Έτσι είναι αυτά…".

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: "Μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός οργανώνεται. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που γίνεται και πιστεύω πολύ σε αυτή. Ο Παναθηναϊκός είχε πολλές ανοιχτές πληγές από το παρελθόν, οι οποίες βέβαια δεν έχουν κλείσει. Είναι όμως καλύτερα τα πράγματα και θέλουμε βήμα βήμα να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή".