Απάντηση στα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης σε ραδιοφωνική εκπομπή, όπου ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός ψήφισε την αλλαγή από τέσσερις σε επτά ξένους λειτουργώντας με τακτικές Αλαφούζου ψηφίζοντας… Ολυμπιακό και στο βόλεϋ, έδωσε ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στο Δ.Σ της Λίγκας Σταύρος Σπύρου

Ο εκπρόσωπος του «τριφυλλιού» ζήτησε από τον Κώστα Παϊσιάδη να την φράση το, ειδάλλως τον λόγο θα τον έχουν τα δικαστήρια.

Η δήλωση του εκπροσώπου του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός έχει δυστυχώς πολύ σοβαρά δικά του προβλήματα αυτή τη στιγμή, για να ασχολείται με τον κάθε ένα. Ζητούμε από τον κύριο Παϊσιάδη να αναιρέσει την φράση του ότι δήθεν «ο Παναθηναϊκός ψήφισε Ολυμπιακό» γιατί αλλιώς θα αναγκάσουμε να εξετάσουμε κάθε νόμιμη οδό για το ψέμα.

Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ αλλά δεν το τιμά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπός του, αντί να σεβαστεί μια ομάδα με τεράστια ιστορία, στο άθλημα η οποία τώρα διανύει την δυσκολότερη περίοδό της, λασπολογεί εναντίων της και την συκοφαντεί.

Η πραγματικότητα είναι ότι ουδεμία ψηφοφορία έγινε για τους επτά ξένους στο τελευταίο ΔΣ της ΕΣΑΠ. Σίγουρα δε φταίει ο Παναθηναϊκός αν ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ δεν είχε καταλάβει τι είχε ψηφιστεί τον περασμένο Μάιο με αποτέλεσμα 9-2 και όχι 6-6. Η εισήγηση για αύξηση των ξένων που υπερψηφίστηκε, ήταν πρόταση του προέδρου της ΕΣΑΠ κυρίου Ταρνατώρου και εκπροσώπου του ΟΣΦΠ, ο οποίος υπενθυμίζεται έχει εκλεγεί με την ψήφο και του ΠΑΟΚ αλλά όχι του Παναθηναϊκού».